се нарича новото творение на , с което марката възражда една

...
 се нарича новото творение на , с което марката възражда една
Коментари Харесай

Кафето, което носи дълга наслада

 се назовава новото създание на , с което марката възражда една икона на италианския усет и на богатата италианска традиция на кафето. Пресъздаден особено за модерните ни домове, този безконечен знак на италианските обичаи и гостолюбие става част от портфолиото на класическите усети, предлагани от  и се трансформира мигновено в един от обичаните усети на множеството ценители на кафе.

 е дълго кафе (75 мл), с компактен усет с интензитет, който разсънва сетивата и разрешава да се насладим на всеки кафе миг. Чудесно е за феновете на арабика и може да се употребява както чисто, по този начин и да се добави мляко. Съчетава се съвършено с тези мигове от деня, в които желаеме да си подарим малко успокоение.

С  на  домът се изпълва с възхитителен мирис на мрачно изпечено кафе, като в това време е налице безкомпромисно качество и стандарт в избора на кафе на актуалния човек. 

Можете да закупите  от. Имайте поради, че всяка кутия съдържа 16 капсули, с които може да приготвите 16 кафе питиета. *Продуктът не е създаден в Италия.



С поддръжката на 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР